OVER ONS

De Cliént een vaste waarde – een woord- een begrip dat zeer bekend in de oren klinkt. Ontstaan in de Dambruggestraat te Antwerpen, het vroegere kapsalon van Mon Gemeiner, vader van de stichter. Op een dag kwam zijn zoon Glenn met een briljant idee dat zich ontpopte tot de Cliént. Vijf jaar geleden overleed Glenn Gemeiner aan de Streptococcus Pyogenes-bacterie.

De familie Gemeiner, zijn vrouw Selda Karabag, zijn vennoten en het voltallige de Cliént –team zetten vandaag zijn levenswerk verder. Het verdriet en gemis is groot, maar wordt in elk van ons omgezet tot positieve motivatie om creatief te blijven en de droom van Glenn verder te zetten. Op deze manier voelen we zo Glenn om ons heen.

Selda, mama van Ethan, heeft haar gezinsleven en carriére in evenwicht gebracht en doet dit op een fantastische wijze. Samen met haar vennoten is ze elke dag druk in de weer om alle salons op te volgen en heeft ze nog elke dag haar vaste klanten in het hoofdhuis te Antwerpen, Nationalestraat 60.

Bij de Cliént heerst steeds een gezellige drukte, jong en oud, hip en klassiek wacht geduldig zijn beurt af om door te schuiven van de bank naar de wastafel. Elke klant wordt in de watten gelegd met een drankje en hapjes. Wij bij de Cliént trachten de klant altijd een thuis-gevoel te geven en de coupe – kleur of opsteekkapsel te bezorgen waar ze van gedroomd hebben. De Cliént is tevens gespecialiseerd in extensions. Tal van BV’s en ander schoon volk vinden hun weg naar de Cliént voor de vakkundigheid van ons team.

Ondertussen heeft de Client negen filialen verspreid over Vlaanderen.

De Cliént is als een hogesnelheidstrein die door weer en wind blijft doorgaan om jullie dromen te realiseren.

ONZE SALONS

Gefascineerd door de Client en zijn team? Bezoek snel een van onze filialen...
Keuze uit 10 locaties met telkens bekwame kappers die klaar staan om U te doen schitteren.

VIND UW SALON

Blijf op de hoogte